Рус. Հայ.
ԽՈՀԱՆՈՑ

Բրաունի կաթնաշոռով և բալով

21.07.2018

Գրեթե յուրաքանչյուր տանտնտեսուհի, ով սիրում է խոհանոցում աշխատել, կյանքում գոնե մեկ անգամ պատրաստել է բրաունի: Այս աղանդերը այնքան մեծ ճանաչում է ստացել, որ ոչ մեկն այն այլևս չի համարում էկզոտիկ և անսովոր: Եվ այս ամենը այն պատճառով, որ այս թխվածքը հեշտ է պատրաստել:

Հիմնական բաղադրատոմսում գրված է, որ բրաունին պետք է ունենա հարուստ շոկոլադե համ և խոնավ մեջնամաս: Բացի այդ այն ունի ծիրանե շերտ և ընկույզ: Սակայն կա նաև այլ համեղ տարբերակներ:

Պատրաստելու համար անհրաժեշտ են․

- Սև շոկոլադ` 100գր
- Սերուցքային` կարագ` 120 գր
- Շաքարավազ` 150 գր
- Ձու` 4 հատ
- Ցորենի ալյուր` 150 գր
- Փխրեցուցիչ` 1թեյի գդալ
- Կաթնաշոռ` 300 գր
- Վանիլինին` 2 գր
- Բալ` 400 գր
- Աղ` մեկ պտղունց:

Պատրաստման եղանակը.

600x580

1. Շոկոլադը հալեցրեք սերուցքային կարագի հետ ջրային բաղնիքի վրա:

2. Այլ տարայում հարեք 2 ձու և 50 գր շաքարավազ: Ավելացրեք աղ և վանիլին:

3. Պատրաստեք կրեմը. խառնեք կաթնաշոռը 100 գր շաքարավազի և 2 ձվի հետ: Հարեք բլենդերով մինչև նուրբ զանգված ստանալը:

4. Շաքարավազով հարած հավկիթներին ավելացրեք հալեցրած շոկոլադը, այնուհետև ավելացրեք փխրեցուցիչը և մաղած ալյուրը: Խառնեք:

5. Վերցրեք բարձր պատերով kaxapa8 և վրան սերուցքային կարագ քսեք, լցրեք խմորի 1/3:

6. Հարթացրեք մակերեսը, վրան լցրեք կաթնաշոռային զանգվածի կեսը: Այնուհետև վրան հավասարաչափ տեղադրեք բալը:

7. Կրկին լցրեք խմորը, կաթնաշոռային զանգվածը, բալը և կրկին խմորը:

8. Տաքացրեք ջեռոցը մինչև 180 °C: Եփեք աղանդերը 40-50 րոպե:

9. Սպասեք թող սառի, հանեք կաղապարից:

Այն կարող եք մատուցել սուրճի կամ թեյի հետ: Բարի ախորժակ:

Աղբյուր` LADYNEWS.am

Դիտվել է 1913 անգամ

Читать на русском

ՄԵԿՆԱԲԱՆԵԼ

Ձեր անունը: *
Ձեր էլ. հասցեն: *
Մեկնաբանությունը: *

Վանիլային բուլկիներ

08.12.2018
Վանիլային բուլկիների պատրաստումը այդքան էլ դժվար չէ, առավել ևս նրանց համար, ովքեր գիտեն, թե ինչպես վարվել խմորիչով խմորի հետ:

Ինչպես ճիշտ ավելացնել աղը սննդին

30.11.2018
Իրականում, ուտեստի համը մեծամասամբ կախված է նրանից, թե երբ են նրա մեջ աղ ավելացրել: 

Շամպայն. հետաքրքիր փաստեր և մրգային աղանդեր

15.11.2018
Այս խմիչքը տոնի իրական խորհրդանիշ է՝ լինի դա ընտանեկան հանդիսություն, ռոմանտիկ երեկո, թե Նոր տարի:

Կիտրոնաջուր պատրաստելու ճիշտ տարբերակ

03.08.2018
Ամենայն հավանականությամբ դուք գիտեք կիտրոնաջրի օգտակարության մասին և նույնիսկ խմում եք այն առավոտյան` սոված փորին:

Բրաունի կաթնաշոռով և բալով

21.07.2018
Այս աղանդը այնքան մեծ ճանաչում է ստացել, որ ոչ մեկ այն այլևս չի համարում էկզոտիկ և անսովոր:

20 ազգային ուտեստ, որոնք փորձում են միայն խիզախ զբասաշրջիկները

30.06.2018
Յուրաքանչյուր երկրի խոհանոցում կան հատուկ խորտիկներ, որոնք այլ երկրների բնակիչների շրջանում լիակատար զզվանք են առաջացնում:

Բաժնի բոլոր նյութերը

ՄԵԿ ՏՈՂՈՎ
21-01-2019 08:11
Ջիլիան Անդերսոնը «Թագը» հեռուստասերիալում կմարմնավորի Մարգարետ Թետչերին:
21-01-2019 08:09
Շարժական հեռախոսը բացասաբար է ազդում կրտսեր դասարանների աշակերտների առաջադիմության վրա:
21-01-2019 08:08
Անբավարար քունն էապես մեծացնում է աթերոսկլերոզի զարգացման հավանականությունը. գիտնականներ:
21-01-2019 08:07
Բրեդլի Քուփերի «Աստղը ծնվեց» մելոդրաման (2018 թ.), Ալֆոնսո Քուարոնի «Ռոմա» դրաման (2018 թ.) եւ Փիթեր Ֆարելիի «Կանաչ գիրքը» ժապավենը (2018 թ.) առավել մեծ շանսերն ունեն Կինոարվեստների ամերիկյան ակադեմիայի պարգեւն ստանալու «Լավագույն ֆիլմ» կատեգորիայում:
21-01-2019 08:03
Բեղմնավորումից հետո ոնքա՞ն ժամանակ անց է հնարավոր հաստատել հղիությունը. ներկայացրել է բժիշկը։
LN-Ը ԱՌԱՋԱՐԿՈՒՄ Է ԿԱՐԴԱԼ
LN -Ը ԱՌԱՋԱՐԿՈՒՄ Է ԴԻՏԵԼ
% ԶԵՂՉԵՐ ԽԱՆՈՒԹՆԵՐՈՒՄ
ՈՒՐ ԳՆԱԼ ԵՐԵԿՈՅԱՆ
ՕԳՏԱԿԱՐ ՀՂՈՒՄՆԵՐ
ՆՈՐԸ ՁԵՐ ԿՅԱՆՔՈՒՄ

2019 թվականի աստղագուշակ` Կենդանակերպի բոլոր նշանների համար

05.01.2019
Ի՞նչ կբերի խոզի տարին

LADYNEWS TV
ՌԴ ազգային գվարդիայի զորքերի երգի եւ պարի ակադեմիական անսամբլը ներկայացրել է Ջորջ Մայքլի Last Christmas երգի տեսահոլովակը
ՕՐՎԱ ԱՍՏՂԱԳՈՒՇԱԿ

Խոյ
21.03-20.04

Ցուլ
21.04-22.05

Երկվորյակ
23.05-22.06

Խեցգետին
23.06-23.07

Առյուծ
24.07-24.08

Կույս
25.08-23.09

Կշեռք
24.09-23.10

Կարիճ
24.10-22.11

Աղեղնավոր
23.11-22.12

Այծեղջուր
23.12-20.01

Ջրհոս
21.01-19.02

Ձուկ
20.02-20.03
ՇԱԲԱԹՎԱ ԱՄԵՆԱԸՆԹԵՐՑՎԱԾԸ
15.01.2019
Դիտվել է 1205 անգամ
16.01.2019
Դիտվել է 828 անգամ
21.01.2019
Դիտվել է 772 անգամ
18.01.2019
Դիտվել է 736 անգամ
17.01.2019
Դիտվել է 693 անգամ

© 2012, LADYNEWS.am
Մեջբերումներ անելիս հղումը (hyperlink) LADYNEWS.am-ին պարտադիր է: Կայքում արտահայտված կարծիքները պարտադիր չէ, որ համընկնեն խմբագրության տեսակետի հետ: Գովազդների բովանդակության համար կայքը պատասխանատվություն չի կրում:

LADYNEWS.am-ի մասին
Հեռ.` +374060445674, +37455545535
Էլ-փոստ` contact@ladynews.am
Գովազդ կայքում: Հեռ.՝ +374060445674, +374 55545535
Էլ-փոստ՝ marketing@ladynews.am

Webmaster