Ինչպես քաղցրավենիք օգտագործել` խուսափելով դրա բացասական հետևանքներից
29.09.2014
Ինչպես է հնարավոր չհրաժարվել քաղցրեղենից` միաժամանակ չվնասելով առողջությունն ու կազմվածքը:
168.am-ը նշում է, որ առանց շաքարի` չի նշանակում` անվնաս: Շաքարի փոխարեն օգտագործվող ֆրուկտոզը մասնագետները նույնքան վտանգավոր են համարում թե առողջության, թե կազմվածքի համար:
Մեղրը մինչեւ 42 °С տաքացնելիս, կորցնում է իր օգտակար հատկությունը, իսկ 60 °С-ից բարձր ջերմաստիճանի դեպքում այն անգամ վտանգավոր է:
Դեսերտը խորհուրդ է տրվում սկսել աղցանից: Թարմ բանջարեղենը պարունակում է օգտակար ֆերմենտներ, որոնք օգնում են յուրացնել քաղցր դեսերտը:
Ալյուրի, շաքարի, ընկուզեղենի, կարագի, ձվի խառնուրդները ծանր են օրգանիզմի համար:
Մրգերը պետք է ուտել մինչեւ ճաշը, ոչ թե դրանից հետո:
Ամբողջությամբ` այստեղ:
Դիտվել է 2668 անգամ
|