Պանրով ռուլետ
18.11.2013
Այս ռուլետը պատրաստվում է հեշտությամբ, Ձեզնից մեծ ջանքեր չեն պահանջվի, սակայն համտեսման գործընթացը կպարգևի իսկական հաճույք:
Անհրաժեշտ մթերքներն են՝
500 գրամ դեղին պանիր
100 գրամ խոզապուխտ
3 հատ ձու
300 գրամ մարինացված սունկ
մաղադանոս
մայոնեզ
կարմիր պղպեղ
բուսական յուղ
աղ, սև պղպեղ
Պատրաստման եղանակը.
Լվացրեք սունկը, մաքրեք, կտրատեք, հետո յուղով տապակեք:
Խաշեք ձուն, սառեցրեք ապա' քառակուսիներով կտրատեք:
Խոզապուխտը կտրատեք շերտերով:
Այդ ամենը լավ խառնեք՝ ավելացնելով մաղադանոս, մայոնեզ, աղ, պղպեղ:
Այնուհետև վերցրեք պանիրը, տեղադրեք տոպրակի մեջ և իջեցրեք տաք ջրի մեջ՝ թողնելով՝ մնա 20 րոպե: Հետո հանեք և բարակ շերտով այն բացեք (5 սմ հաստությամբ), վրան քսեք նախապես պատրաստած լցոնը' պտտելով այնպես, որ ստացվի ռուլետ:
Այդ ամենից հետո ռուլետը փաթաթեք փայլաթիթեղի մեջ և դրեք սառնարանը՝ թողնելով 2 ժամ: Վերջում հանեք, շերտ-շերտ կտրեք և մատուցեք որպես աղանդեր: Բարի ախորժակ:
Աղբյուր` LADYNEWS.am Դիտվել է 8534 անգամ
Читать на русском
|