Սմբուկը` սամիթի սոուսով
23.08.2012
Սմբուկը շատ օգտակար է, եւ ճիշտ կլինի, որ օգտվեք այս շրջանից ու գրեթե ամեն օր այն նորովի մատուցելու ձեւ գտնեք… Ահա մի բաղադրատոմս, որով, համոզված ենք, կհամալրեք սմբուկով ուտեստների ձեր ցանկը:
Հարկավոր է՝
2 հատ սմբուկ, մեկ կապ սամիթ, 3 պճեղ սխտոր, 2 ճաշի գդալ կիտրոնի հյութ, ¼ բաժակ բուսական յուղ (ցանկալի է զեյթունի), աղ եւ պղպեղ՝ ըստ ճաշակի:
Սկսեք սոուսից, որ համերը հասցնեն լավ խառնվել, մինչեւ կտապակեք սմբուկը:
Բացի սմբուկից, բոլոր մթերքները անցկացրեք բլենդերով՝ ավելացնելով բուսական յուղը:
Սմբուկը լվանալ, չորացնել, կտրատել 1 սմ հաստության շրջանակների: Տապակել ջեռոցում կամ գազօջախին՝ թավայի մեջ, եւ մատուցել սամիթասխտորային սոուսով:
Բարի ախորժակ
Աղբյուր՝ LADYNEWS.am Դիտվել է 4640 անգամ
|