Սպագետտին՝ մսով եւ բանջարեղենային սոուսով
17.04.2012
Եթե սիրում եք համեղ ուտեստներ, հեշտ պատրաստել և հաճելի անակնկալներ մատուցել սիրելիներին, ապա այս ուտեստը հենց Ձեզ համար է:
Պատրաստելու համար անհրաժեշտ է'
սպագետտի' 500գ, խոզի կամ տավարի մսի ֆարշ' 500 գ, բուլղարական կարմիր պղպեղ' 1 հատ, լոլիկ' 4 հատ, սոխ' 1 գլուխ, գազար' 1 հատ, տոմատի մածուկ' 3 ճաշի գդալ, աղ, համեմունքներ' ըստ ճաշակ, բուսական յուղ:
Եփեք սպագետտին նորմալ աղիության ջրի մեջ:
Սոխը մանր կտրատեք: Գազարն անցկացրեք քերիչի միջին չափերի անցքերով: Բուլղարական պղպեղը կտրատեք բարակ շերտերով:

Բանջարեղենը դրեք արդեն տաք թավայի մեջ: Տապակեք բուսական յուղով 5 րոպե: Լոլիկը կտրատեք խորանարդիկներով: Թավայի մեջ լցրեք նաև լոլիկը և տոմատի մածուկը:
Խառնեք և տապակեք 5 րոպե: Թավայի մեջ ավելացրեք մսի ֆարշը:

Ավելացրեք նաև աղ և պղպեղ' ըստ ճաշակի: Լավ խառնեք և եփեք 10-15 րոպե թույլ կրակի վրա: Թավայի մեջ լցրեք նաև սպագետտին և զգույշ խառնեք:

Լցրեք ուտեստը մատուցվող ափսեի մեջ: Կարող եք զարդարել նաև թարմ կանաչիով:
Բարի ախորժակ: Դիտվել է 13824 անգամ
|