Ձվածեղ հացի շերտի մեջ
11.04.2012
Մեր բոլորի հիշողության մեջ միշտ թարմ է մայրիկների պատրաստած «հացով ձվածեղը»: Լեդիներին խորհուրդ ենք տալիս անպայման պատրաստել այսպիսի հետաքրքիր ու զվարճալի նախաճաշ: Քանի հոգու համար պատրաստեք, այդքան էլ հավկիթ Ձեզ պետք կգա:
Անհրաժեշտ է'
հավկիթ, հաց' բատոն, յուղ կամ ձեթ:

Հացը շերտերով կտրատել, շերտերի մեջ անցք անել:

Դնել յուղված տապակի մեջ, ձուն կոտրել ու լցնել մեջը…

Եթե ուզում եք, որ լավ ստացվի, տապակի բերանը սկզբում բաց թողեք, իսկ հետո մի քանի րոպե փակեք, որ շրջելու կարիք չլինի:
 Բարի նախաճաշ: Ուրախ սկսեք օրը:
Դիտվել է 10599 անգամ
|