Աղցան խոզապուխտով, պանրով և բանջարեղենով
14.11.2014
Չնայած այսպիսի բարդ անվանմանը, բաղադրատոմսը շատ պարզ է, ինչում ինքներդ կհամոզվեք:
Անհրաժեշտ են.
Խոզապուխտ 300 գ լոլիկ 2 հատ պղպեղ 2 հատ մակարոն 400 գ պահածոյացված եգիպտացորեն 300 գ պանիր 200 գ մայոբեզ ըստ ճաշակի:
Պատրաստման եղանակը
1. Եփեք մակարոնը. ավելի հարմար է օգտագործեք պարույրաձև կամ այլ ձևավոր մակարոն: Եփեք աղ արած ջրի մեջ, որից հետո ջուրը թափեք և թողեք, որ մակարոնը սառչի:
2. Կտրատեք լոլիկն ու պղպեղը քառակուսաձև, խոզապուխտը` բարակ շերտերով: Պանիրն անցկացրեք խոշոր քերիչով:
3. Խառնեք բոլոր բաղադրիչները, որից հետո ավելացրեք մայոնեզը:
Աղբյուր` LADYNEWS.am Դիտվել է 8159 անգամ
Читать на русском
|