Ֆրանսիական ձվածեղ. պատրաստման յուրահատուկ եղանակ
18.03.2014
Ձվածեղ պատրաստել, կարելի է ասել, կարողանում են բոլորը: Սակայն Ladynews.am-ը Ձեզ է առաջարկում դրա պատրաստման ուրույն եղանակ, երբ հաճելին և օգտակարը կլինեն համատեղելի՝ սովորական ձվածեղը վերածելով յուրահատուկ ուտեստի:
Անհրաժեշտ են՝
ձու՝ 1 հատ,
սպիտակ հաց՝ 1 կտոր,
լոլիկ՝ 1 հատ,
կանաչի՝ փոքր խուրձ,
աղ՝ ըստ ճաշակի,
կարագ՝ ըստ ճաշակի,
Պատրաստամ եղանակը.
Միջին չափի հացի կտորից հեռացրեք փափուկ մասն այնպես, որ ստացվի սրտիկ:
Այնուհետև թավայի մեջ լցրեք կարագն ու հացը երկու կողմից տապակեք:
Զգույշ կոտրեք ձուն և լցրեք հացի փորված մասի մեջ:
Ավելացրեք աղ՝ թողնելով՝ եփվի:
Մատուցեք կանաչիով և կտրատված լոլիկով:
Բարի ախորժակ:
Աղբյուր` LADYNEWS.am Դիտվել է 8879 անգամ
Читать на русском
|