Իտալական աղցան՝ խոզապուխտով, պանրով ու բանջարեղենով
25.01.2014
Ահա մի հետաքրքիր աղցան, որը մակարոնի, խոզապուխտի եւ բանջարեղենի համեղ ու յուրօրինակ խառնուրդ է և պատրասվում է բավական կարճ ժամանակում. ընդամենը քսանհինգ րոպե, և բոլորը գոհ կմնան:
Անհրաժեշտ են՝
խոզապուխտ՝ 300 գրամ,
լոլիկ՝ 2 հատ,
բուլղարական պղպեղ՝ 2 հատ,
մակարոն՝ 400 գրամ,
պահածոյացված եգիպտացորեն՝ 300 գրամ,
պանիր՝ 200 գրամ,
մայոնեզ՝ ըստ ճաշակի:
Պատրաստման եղանակը.
Մակարոնը եփեք նախապես աղ լցրած ջրի մեջ, հետո քամեք և թողեք՝ սառի: Լոլիկը, խոզապուխտն ու պղպեղը կտրատեք հավասարաչափ, պանիրն անցկացրեք խոշոր քերիչով: Այդ ամենը խառնեք՝ վրան մայոնեզ ավելացնելով: Անուշ լինի:
Աղբյուր` LADYNEWS.am Դիտվել է 10055 անգամ
Читать на русском
|