Նարնջով և պանրով աղցան՝ «Դիվանագետ»
15.01.2014
Ձեզ ենք ներկայացնում այս հետաքրքիր աղցանը, որը նարնջի, պանրի և այլ մթերքների անսովոր համադրություն է:
Անհրաժեշտ մթերքներն են.
միջին չափի1նարինջ,
սոխ՝ 1 հատ,
միջին չափի 1 խնձոր,
ձու՝ 2 հատ,
պանիր՝ 200 գրամ:
Պատրաստման եղանակը.
Ձուն եփեք և մանր կտրատեք, մաքրեք նաև խնձորը՝ ևս մանր կտրատելով:
Սոխը կտրատեք փոքրիկ շրջանակներով:
Մաքրեք նաև նարինջը՝ հեռացնելով սպիտակ թաղանթները:
Պանիրն անցկացրեք քերիչով:
Այնուհետև բաղադրիչները շերտերով շարեք ափսեի մեջ' յուրաքանչյուր շերտի վրա մայոնեզ ավելացնելով:
Առաջինը լցրեք խնձորը, հետո՝ սոխը, ձուն, նարինջն ու պանիրը:
Աղցանը կարող եք զարդարել նարինջով՝ նախապես հեռացնելով կեղևը, ինչպես նաև կիսած ձվով, սոխով, կանաչիով, այլ բաղադրիչներով:
Բարի ախորժակ:
Աղբյուր` LADYNEWS.am Դիտվել է 9325 անգամ
Читать на русском
|