Աղցան՝ հավի կրծքամսով և կիվիով. խենթացնող համ
09.01.2014
Տոնական օրերի ճոխ սեղաններից հետո կարող եք պատրաստել այս աղցանը և հաճելիորեն զարմացնել ձեր սիրելի մարդկանց:
Անհրաժեշտ են՝
հավի ֆիլե՝ 300 գամ,
կարտոֆիլ՝ 3 հատ,
ձու՝ 4 հատ,
գազար՝ 1 հատ,
կիվի՝ 2 հատ,,
կիսաքաղցր խնձոր՝ 1 հատ
պահածոյացված կանաչ ոլոռ՝ 1 բանկա,
պանիր՝ 70 գրամ:
Պատրաստման եղանակը.
Հավի կրծքամիսը եփեք՝ այդ ջրի մեջ նախապես աղ լցնելով, հետո մանրեցրեք:
Կարտոֆիլը, գազարն ու ձուն ևս եփեք և մանր կտրատեք:
Մրգերը կեղևազրկեք և նույնպես մանր կտրատեք:
Այդ ամենը խառնեք՝ վրան ավելացնելով ոլոռը, աղ և մայոնեզ:
Աղցանը լցրեք պանրից պատրաստված զամբյուղի մեջ:
Զամբյուղը պատրասելու համար պանիրն անցկացրերք խոշոր քերիչով, բարակ շերտով լցրեք տաք թավայի մեջ, պանիրը կհալի: Ստացված զանգվածը զգուշորեն փռեք շուռ տված բանկայի վրա, որից հետո 10 րոպե պահեք սառնարանում:
Բարի ախորժակ:
Աղբյուր` LADYNEWS.am Դիտվել է 8718 անգամ
Читать на русском
|