Պանրով լցոնած պղպեղ
30.11.2012
Երբեմն ամենահեշտ բաղադրատոմսերը դառնում են անմոռանալի համ ունեցող ճաշատեսակ, միայն թե պետք է պատրաստել մեծ ցանկությամբ ու սիրով: Պղպեղներով և պանրով այս ուտեստը հաստատ կգոհացնի Ձեր սիրելիներին և շատ ժամանակ չի պահանջի նաև Ձեզնից:
Անհրաժեշտ մթերքներն են'
մեծ, քաղցր պղպեղ' 8 հատ, ձու' 8 հատ, մաղադանոս' 2 ճ. գդալ, կտրատած, հոլանդական պանիր' 100գ, երկնագույն պանիր' 100գ, Ֆետա պանիր' 100գ, ապխտած պանիր' 100գ, հաց' 2կտոր, ձեթ' 1-2 գդալ:
Պանիրը քերում ենք միջին մեծության անցքերով: Պանիրի հետ խառնում ենք ձուն և մաղադանոսը: Պղպեղները լցոնում ենք այս զանգվածով, դնում կաթսայի մեջ «կանգնած» վիճակում: Բլենդերի մեջ մանրացնում ենք հացը, խառնում ենք մնացած մաղադանոսի և ձեթի հետ: Պղպեղները վերևից համեմել այս խառնուրդով:
Պղպեղները դնում ենք 180˚ ջերմությամբ ջեռոցում: Երբ պատրաստ լինի, հանեք ջեռոցից և մատուցեք տաք վիճակում: Բարի ախորժակ:
Աղբյուր` LADYNEWS.am Դիտվել է 4366 անգամ
|