Աղցան «Իմպրովիզացիա»
25.10.2012
Աղցանի անունից արդեն հասկանալի է, որ պարտադիր չէ հետևել ճիշտ բաղադրությանը կամ պատրաստման եղանակին: Այս աղցանը պետք է թույլ տա ձեզ ստեղծագործել:
Անհրաժեշտ է'
հազարի թերթիկներ,
ձու' խաշած,
ծովախեցգետնի ձողիկներ:
Այս աղցանը պատրաստվում է բաժիններով:
Խորը ամանիկի կամ բաժակի մեջ դնում են խրթխրթան թարմ հազարի թերթիկ' մանր կտորների կտրատված: Կտրատում ենք եփած ձուն խորանարդիկների և ավելացնում: Շատ մանր կտրատում ենք նաև սոխը և ավելացնում: Վերևում լցնում ենք ծովախեցգետնի ձողիկները' կտրատած: Այս ամենի վրա կարող եք լցնել ձեր սիրելի սոուսը, օրինակ' մայոնեզ և կետչուպ: Հիանալի համը երաշխավորված է:
Աղբյուր` LADYNEWS.am Դիտվել է 3683 անգամ
|