Ձմերուկի սորբետ. պաղպաղակ մեկ բաղադրիչից
17.08.2016
Շոգ օրերին ցանկություն է առաջանում ուրախացնել մեզ որևէ համեղ և թարմեցնող ուտեստով և երկար ժամանակ չանցկացնել խոհանոցում:
Գոյություն ունի հիասքանչ բաղադրաոմս, որը համատեղում է երկու քաղցրավենիք, իսկ ակտիվ գործողություններն այն պատրաստելու համար ձեզանից կխլեն 5 րոպե՝ ոչ ավելի:
Պատրաստման եղանակը․
1. Կտրատեք ձմերուկը խորհանարդիկներով և դրեք սառցեխցիկ:
2. Մանրացրեք բլենդերում: Ցանկության դեպքում կարող եք անաուխ ավելացնել:
3. Դրեք կաղապարի մեջ և կրկին սառեցրեք:
4. Թարմացնող սորբետը պատրաստ է: Անպայման փորձեք:
Աղբյուրը՝ Ladynews.am Դիտվել է 6566 անգամ
Читать на русском
|