Երկու դիմակ, որոնք ձեզ զերծ կպահեն կնճիռներից
20.04.2015
Խմորային և յուղային դիմակները դեմքի մաշկի համար շատ օգտակար են` սնուցում են, թարմացնում, վերացնում են կնճիռները և մաքրում ծակոտինները: Այնպես որ` դեմքը մշտապես պետք է ապահովել այդ նյութերով:
Սպիտակ հացով, ձեթով և մեղրով դիմակ
Անհրաժեշտ են.
1 թեյի գդալ զեյթունի ձեթ 1 գդալ հալեցված մեղր 1 կտոր սպիտակ հաց 3 ճաշի գդալ կաթ 5 կաթիլ հեղուկացված վիտամին E (վաճառվում է դեղատներում):
Պատրաստումը և օգտագործման եղանակը
Կտրեք հացի երեսը և ներծծեք տաք կաթի մեջ: Երբ հացը ուռչի, ավելացրեք մեղր, զեյթունի ձեթ և վիտամին E: Լավ խառնեք: Քսեք մաքուր և փոքր-ինչ խոնավ դեմքին, պարանոցին և կրծքավանդակի հատվածին: Նախապես մաշկին կարելի է քսել սնուցող կրեմ: 20-25 րոպե հետո հանեք դիմակը կաթի մեջ թրջված բամբակով: Այնուհետև լվացվեք տաք ջրով:
Բրինձի ալյուրով, ձեթով, ձվով և մեղրով դիմակ
Անհրաժեշտ են.
Ձվի 1 սպիտակուց ( եթե մաշկը շատ չոր է, լավ է փոխարինել դեղնուցով) 1.5 թեյի գդալ բրնձի ալյուր 1.5 ճաշի գդալ բրնձի ալյուր 1 թեյի գդալ զեյթունի կամ ցանկացած այլ բուսական ձեթ, 1 թեյի գդալ մեղր:
Պատրաստումը և օգտագործման եղանակը
Խառնել ալյուրը, սպիտակուցը և մեղրը: Ավելացնել փրփրելու աստիճան հարած ձվի սպիտակուցը: Դիմակը դեմքին պահել 20-30 րոպե, այնուհետև հանել զեյթունի ձեթի մեջ թրջած բամբակով, որից հետո լվանալ տաք ջրով:
Աղբյուր` LADYNEWS.am Դիտվել է 18151 անգամ
Читать на русском
|