Առողջ և գեղեցիկ եղունգներ ունենալու համար. պարզ բաղադրատոմսեր
08.04.2014
Ladynews.am-ը ներկայացնում է եղունգների ամրացման համար նախատեսված 16 պարզ բաղադրատոմս:
1. 250 մլ տաք ջրի մեջ լուծեք 1 ճաշի գդալ ծովի աղ:
2. 250 մլ ջուր, 1 ճաշի գդալ կերակրի (կամ ծովի) աղ, 1 թեյի գդալ սոդա, 3 կաթիլ յոդ:
3. 1 բաժակ ջուր, կիտրոնի հյութ, 1 սրվակ վիտամին В1 (տիամին):
4. Տաք ջրի մեջ լուծեք ծովի աղ, 1 հաբ Վիտրում վիտամին:
5. Ցիտրուսայիններից որևէ մեկի կեղևը ձեռքի մեջ լավ տրորեք, վրան լցրեք եռման ջուր, ավելացրեք ծովի աղ: Երբ մի փոքր սառի, ձեռքերը կարելի է մեջը մտցնել:
6.250 մլ ջուր, 1 ճաշի գդալ ծովի աղ, կես կիտրոնի հյութ:
7. 1 ճաշի գդալ մեղր, 3 կաթիլ յոդ, ջուր:
8. 100 գ արևածաղկի ձեթ, 10 կաթիլ Е վիտամին, 10 կաթիլ А վիտամին: Խառնուրդը տաքացրեք այն տարրայով մտցնելով տաք ջրի մեջ:
9. 50 գ ձիթապտղի ձեթ, 50 գ արևածաղկի ձեթ, 1 թեյի գդալ գերչակի ձեթ, 5-ական կաթիլ А և Е վիտամիններ:
Յուղային խառնուրդները կարելի է օգտագործել մի քանի անգամ:
10. 1 ճաշի գդալ դոդնդողը լուծել 2 բաժակ ջրի մեջ: Հասցնել մինչև սենյակային ջերմաստիճանի:
11. 50 գրամ ցանկացած բուսական ձեթ, 1 ճաշի գդալ մեղր, 1 ճաշի գդալ գլիցերին, ջուր: Խառնուրդը տաքացրեք այն տարրայով մտցնելով տաք ջրի մեջ, ավելացրեք 1 ճաշի գդալ սպիտակ կավ:
12. Հավասար չափաբաժիններով խառնեք խնձորի քացախն ու ձեթը:
13. Ծփիի տերևների թուրմը: 1 ճաշի գդալ տերևը` մեկ բաժակ ջրին:
14. Երիցուկ, կաղնու կեղև, վուշի սերմեր, բոլորը հավասար չափաբաժնով: Եփել. 1 ճաշի գդալը` 400 մլ ջրին:
15. Կաթ (մածունը) լցնել ոչ մեծ տարրայի մեջ, ավելացնել մի քանի կաթիլ յոդ, մատների ծայրերը դնել մեջը:
16. 100 մլ եռացրած ջրի մեջ լցրեք 1 թեյի գդալ ծովային կաղամբ, 1 ժամ թրմել ջերմապահի մեջ:
Վաննաները սովորաբար տևում են 20-30 րոպե, որից հետո ձեռքերը ցայում են սառը ջրով և քսում ձեռքերի համար նախատեսված սնուցող քսուկ:
Աղբյուր` LADYNEWS.am
Դիտվել է 14943 անգամ
Читать на русском
|