Տաք շոկոլադ. ինչպե՞ս պատրաստել տանը
30.04.2012
Տաք շոկոլադն այն է, ինչ ուզում ես, երբ հարկավոր է արագ բարձրացնել տրամադրությունդ: Այնպես որ, հարկավոր է ձեռքի տակ միշտ ունենալ անհրաժեշտ պարագաները եւ անմիջապես անցնել գործի…
Հարկավոր է՝
0,5 լ կաթ, 100 գ սև շոկոլադ, 1 ճաշի գդալ շաքարավազ, 1-1,5 ճաշի գդալ օսլա, սերուցք:
Պատրաստման եղանակը.
Կաթի մի մասը լցնել կաթսայի մեջ և դնել ոչ ուժեղ կրակի վրա' ավելացնելով շաքարավազը շոկոլադի հետ: Տաքացնել այնքան ժամանակ, մինչև լուծվի շոկոլադը: Մնացած կաթի մեջ ավելացնել օսլան. բարակ շիթով լցնել կաթի և շոկոլադի խառնուրդին՝ անընդհատ խառնելով մինչեւ թանձրացում: Այնուհետև լցնում եք բաժակների մեջ և սերուցքով ձևավորում: Դիտվել է 13942 անգամ
|