Աղցան «Ձմերուկ»
28.04.2012
Բոլոր նրանք, ովքեր արդեն հիշել են ձմերուկի մասին, կարող են առայժմ իրենց կարոտը կոտրել այս աղցանը պատրաստելով:) Այն ոչ միայն ունի անսովոր և գեղեցիկ տեսք, այլ նաև շատ համեղ է:
Հարկավոր է՝
300 գ սունկ (շամպինիոն), 300-400 գ հավի միս, 1-2 հատ սոխ, 2-3 հատ ձու, 2-3 հատ լոլիկ, 3 հատ վարունգ, 100 գ պանիր, զեյթունի հատիկներ, սամիթ և մայոնեզ:
Պատրաստման եղանակը.
Հավի եփված միսը և ձուն կտրատել, մանրացված սոխը և կտրատված սունկը տապակել ձեթի մեջ, պանիրը քերել, վարունգը կտրատել երկարությամբ, լոլիկը, սամիթը և զեյթունը նույնպես կտրատել:
Աղցանի բաղադրամասերը, մայոնեզի հետ խառնված, շերտերով դասավորում եք հարմար ափսեի մեջ: Առաջին շերտը հավի միսն է, երկրորդ շերտը՝ սունկը՝ սոխի և ձվի հետ:
Կտրատված վարունգով, լոլիկով, սամիթով և զեյթունով աղցանը ձևավորեք այնպես, որ այն հիշեցնի կտրած ձմերուկ:
Դիտվել է 11642 անգամ
|