| Սրճային կրեմ 
     21.04.2018 
 Նուրբ, բուրավետ աղանդեր, որը հալչում է բերանում։ Կարևորը սերուցքը չափից շատ չհարել, այլապես այն յուղոտ կստացվի: Բաղադրիչների նշված քանակից ստացվում է 5-7 չափաբաժին: Բաղադրիչներ․ - 250 մլ սուրճ (3 թեյի գդալ սուրճ՝ 250 մլ ջրով)- 3 դեղնուց
 - 150 գր շաքարավազ
 - 10 գր (2 թեյի գդալ) ժելատին
 - 300 մլ սերուցք 33-35%։
 
 Պատրաստման եղանակը․ Թրջեք ժելատինը 100 մլ եռացրած սառեցված ջրի մեջ և թողնել փաթեթի վրա նշված ժամանակով: 
 Խառնեք դեղնուցը շաքարավազի հետ: 
 Դրեք ջրաբաղնիքի վրա, տաքացրեք մինչև շաքարավազը ամբողջությամբ հալչի: 
 Ավելացրեք սուրճը, խառնեք: 
 Ավելացրեք ժելատինը: Տաքացրեք այնքան, մինչև ժելատինը ամբողջությամբ հալչի:Հանեք կրակի վրայից, սառեցրեք:
 
 Հարեք սերուցքը: 
 Խառնեք այն սառեցված սրճային զանգվածի հետ: 
 Լցրեք բաժակների մեջ և դրեք սառնարան 3-4 ժամով: 
 Բարի ախորժակ: 
 Աղբյուր` LADYNEWS.am   Դիտվել է 11093 անգամ
 Читать на русском
 |