Սրճային կրեմ
21.04.2018
Նուրբ, բուրավետ աղանդեր, որը հալչում է բերանում։
Կարևորը սերուցքը չափից շատ չհարել, այլապես այն յուղոտ կստացվի: Բաղադրիչների նշված քանակից ստացվում է 5-7 չափաբաժին:
Բաղադրիչներ․
- 250 մլ սուրճ (3 թեյի գդալ սուրճ՝ 250 մլ ջրով) - 3 դեղնուց - 150 գր շաքարավազ - 10 գր (2 թեյի գդալ) ժելատին - 300 մլ սերուցք 33-35%։
Պատրաստման եղանակը․
Թրջեք ժելատինը 100 մլ եռացրած սառեցված ջրի մեջ և թողնել փաթեթի վրա նշված ժամանակով:
Խառնեք դեղնուցը շաքարավազի հետ:
Դրեք ջրաբաղնիքի վրա, տաքացրեք մինչև շաքարավազը ամբողջությամբ հալչի:
Ավելացրեք սուրճը, խառնեք:
Ավելացրեք ժելատինը: Տաքացրեք այնքան, մինչև ժելատինը ամբողջությամբ հալչի: Հանեք կրակի վրայից, սառեցրեք:
Հարեք սերուցքը:
Խառնեք այն սառեցված սրճային զանգվածի հետ:
Լցրեք բաժակների մեջ և դրեք սառնարան 3-4 ժամով:
Բարի ախորժակ:
Աղբյուր` LADYNEWS.am
Դիտվել է 6994 անգամ
Читать на русском
|