Աղցան «Դիմակ»
27.04.2012
Առեղծվածներ ու խորհրդավորություն պետք են նաեւ խոհանոցում: Եթե Դուք էլ եք այդպես կարծում, փորձեք «Դիմակ» աղցանը. այն «կդիմակազերծի» Ձեր բոլոր խոհանոցային կարողությունները...
Անհրաժեշտ է ՝
հավի կրծքամիս, պանիր՝ 100 գ, գազար՝ 1 հատ, բազուկ՝ 1 հատ, մայոնեզ, սխտոր, պղպեղ, նռան հատիկներ, սամիթ և մաղադանոս:
Պատրաստման եղանակը.
Կրծքամիսը եփել և կտրատել: Բազուկն ու գազարը եփել և քերել: Քերել նաև պանիրը, սխտորը մանրացնել և խառնել մայոնեզի հետ: Երկարավուն ափսեի վրա դնել 2 փոքր բաժակ և նրա շուրջը դասավորել նշված մթերքները շերտերով՝ նախօրոք մայոնեզով խառնած:

Առաջին շերտ՝ հավի կրծքամիս: Երկրորդ շերտ՝ քերած պանիր: Երրորդ շերտ՝ գազար եւ բազուկ:
Աղցանը ձևավորել նռան հատիկներով, մաղադանոսով և սամիթով: Դիտվել է 6658 անգամ
|