| Պաղպաղակ բանանից 
     05.07.2017 
 Բանանը կատարյալ դեսերտային միրգ է: Այն ունի հագեցված, սակայն փափուկ համ, քաղցր է և ունի շատ օգտակար հատկություններ:  Զարմանալի չէ, որ բանանային կոկտեյլները մեծ պահանջարկ ունեն: Սակայն ինչպես կփոխվի այս միրգը, եթե այն դնել սառցախցիկում: Այս մրգից կարելի է պատրաստել շատ համեղ պաղպաղակ:  
 
 Դրա համար ձեզ անհրաժեշտ կլինի - Բանան` 4 հատ- Թխվածքաբլիթ` 50 գր
 - Սև շոկոլադ` 100 գր
 - Դարչին` ըստ ճաշակի:
 Պատրաստման եղանակը 
 1. Մաքրեք բանանները և դրեք հերմետիկ տոպրակի մեջ: Թողեք 2 ժամ սառնարանում: Քերեք շոկոլադը և մանրացրեք թղվածքաբլիթը: 2. Հանեք բանանները սառցախցիկից, կոտրեք մասերի և հարեք: Այժմ, երբ դուք ունեք բանանային սորբեթ, կարող եք այն տեղավորել և զարդարել թխվածքաբլիթով և շոկոլադով: 3. Այս դեղին մրգի միակ թերությունն այն է, որ բանանը երկար չի մնում: Անպայման փորձեք այս աղանդերը: Այն զովացուցիչ է և շատ օգտակար: Բարի ախորժակ: Աղբյուր` LADYNEWS.am Դիտվել է 9735 անգամ
 Читать на русском
 |