Քաղցր հաց՝ տնային պայմաններում
08.05.2017
Երբ խոսքը գնում է տնային հաց պատրաստելու մասին, շատ տնային տնտեսուհիներ բռնում են գլուխները. դա թվում է բավականին բարդ և երկարատև գործընթաց:
Սակայն իրականում դա այդպես չէ: Միգուցե զարմանալի թվա, սակայն տնային պայմաններում կարելի է պատրաստել քաղցր հաց՝ օգտագործելով ընդամենը երեք բաղադրիչ:
Ձեզ անհրաժեշտ են ալյուր, փխրեցուցիչ և վանիլային պաղպաղակ: Այո, հենց վանիլային պաղպաղակ: Պատրաստեք այս քաղցր հացը և այն անպայման ձեզ դուր կգա:
Անհրաժեշտ բաղադրիչները․
- Ցորենի ալյուր՝ 1,5 բաժակ - Պաղպաղակ՝ 2 բաժակ - Փխրեցուցիչ՝ 1 թեյի գդալ
Պատրաստման եղանակը․
1. Վերցրեք տարա և լցրեք պաղպաղակը: Թողեք այն հալչի:
2. Հալած պաղպաղակին ավելացրեք ալյուրը և փխրեցուցիչը:
3. Խառնեք բաղադրիչները մինչև համասեռ զանգված ստանալը:
4. Տաքացրեք ջեռոցը մինչև 180 աստիճան:
5. Թխելու ամանը քսեք բուսական յուղով և խմորը լցրեք մեջը:
6. Թխեք հացը 45 րոպեյվա ընթացքում:
Համեղ քաղցր հացը պատրաստ է: Բարի ախորժակ:
Աղբյուր` LADYNEWS.am Դիտվել է 8027 անգամ
Читать на русском
|