Թմբլիկ բեզե
12.12.2016
Նրանք, ովքեր փորձել են գոնե մեկ անգամ բեզե պատրաստել, գիտեն, որ այդ ընթացքը բավականին երկար է և պահանջում է նրբանկատություն: Սակայն երբեմն այնքան մեծ ցանկություն է առաջանում ուրախացնել մտերիմներին այդ նուրբ քաղցրավենիքով, առավել ևս, որ այն պարունակում է նվազագույն կալորեաներ:
Ընդամենը մեկ բաղադրիչը կտրուկ կփոխի վերջնական արդյունքը: Դա սովորական փխրեցուցիչն է: Դժվար է հավատալ, որ դրա օգնությամբ բեզեն կդառնա այդքան ուռուցիկ և օդային:
Բաղադրիչներ․
- Ձվի սպիտակուց՝ 2 հատ - Շաքարավազի փոշի՝ 100 գր - Փխրեցուցիչ՝ 0,5 թեյի գդալ։
Պատրաստման եղանակը․
1. Սպիտակուցը նախապես դրեք սառնարանի մեջ՝ 30 րոպեյով, այնուհետև սկսեք հարել մինչև թանձր զանգված ստանալը:
2. Շարունակելով հարել, ավելացրեք փխրեցուցիչը:
3. Փոքր չափաբաժիններով ավելացրեք շաքարավազի փոշին, ինչից հետո մոտ 7-8 րոպե շարունակեք հարել:
4. Ջեռոցի ամանի մեջ դրեք պերգամենտի թուղթ և թեյի գդալի օգնությամբ վրան դրեք սպիտակուցային կրեմը:
5. Տաքացրեք ջեռոցը մինչև 130 աստիճան, ամանը դրեք մեջը և քչացրեք աստիճանը մինչև 100:
6. Մեկ ժամից անջատեղ ջեռոցը, սպասեք մինչև այն սառի և մատուցեք:
Կարելի է դա անել սուրճի հետ:
Դիտվել է 9031 անգամ
Читать на русском
|