Հացը ջեռոցում պանրով և սխտորով
15.08.2016
Այս ուտեստը շատ համեղ է: Երկրորդ օրը այն ավելի համեղ կդառնա քանի որ կներծծի սերուցքային կարագը և սխտորը, սակայն այն այնքան համեղ է, որ դժվար թե մնա հաջորդ օրվան: Այդ պատճառով պատրաստեք շատ:
Բաղադրիչներ.
- Սերուցքային կարագ 100 գր - Ձիթապտղի յուղ 2 ճաշի գդալ - Սխտոր 2 կտոր - Բատոն 1 հատ - Պինդ պանիր 150 գր - Մաղադանոս մեկ փունջ - Աղ, պղպեղ` ըատ ճաշակի:
Պատրաստման եղանակը.
Վերցրեք սխտորը, կտրատեք վերևի և տակի մասերը, դրեք այն փայլաթղթով ծածկված ջեռոցի ամանի մեջ, վրան լցրեք ձիթապտղի յուղ և դրեք ջեռոցի մեջ՝ 170 աստիճանի տակ մինչև փափկելը: Թողեք այն սառչի, այնուհետև խոշոր կտրատեք:
Փափկացրեք սերուցքայն կարագը, քերեք պանիրը, կտրատեք կանաչին: Խառնեք բաղադրիչները: Ավելացրեք սխտորը, լցրեք աղ, պղպեղ:
Դրեք կտրատած հացն ամանի մեջ, տաքացրեք ջեռոցը 240 աստիճան, միացրեք «Գրիլ» ռեժիմը, հացի վրա քսեք խառնուրդը և ուղարկեք այն ջեռոց՝ 5 րոպեյով: Համեղ հացը պատրաստ է: Թողեք այն մի քիչ սառչի և մատուցեք:
Աղբյուր՝ LADYNEWS.am Դիտվել է 9243 անգամ
Читать на русском
|