Շոկոլադե մուս. հիանալի տարբերակ ամառվա շոգին հովանալու համար
09.07.2016
Թեթև աղանդները տոնական սեղանի, ընկերական հանդիպումների անբաժան մասն են: Բացի այդ, ամռանը առանց առիթ նույնպես ցանկություն է առաջանում որևէ նուրբ, թեթև բան ուտելու:
Շոկոլադե-կաթնաշոռային մուսը կփրկի ձեզ յուրաքանչյուր իրավիճակում: Այն կթարմացնի ամառվա շոգին, հաճելիորեն կզարմացնի հյուրերին և կկշտացնի քաղցրակեր երեխաներին:
Պատրաստման համար անհրաժեշտ են․
- Կաթնաշոռ՝ 300 գր - Կակաոյի փոշի՝ 1,5 ճաշի գդալ - Ժելատին՝ 10 գր - Մածուն՝ 100 մլ - Շաքարավազ՝ 3 ճաշի գդալ - Ջուր՝ 0,25 բաժակ։
Պատրաստման եղանակը․
![shocolad-mus-LN 600x580](/images/mixed/shocolad-mus-LN.jpg)
1. Բլենդերի բաժակի մեջ դրեք կաթնաշոռը, լցրեք մածունը, ավելացրեք շաքարավազը և կակաոն: Լավ խփեք:
2. Ժելատինը բացեք գոլ ջրում, թողեք 25 րոպե, այնուհետև տաքացրեք ջրով տարրայի մեջ՝ չհասցնելով եռմանւ աստիճանի: Ընթացքում խառնեք այն, մինչև ամբողջությամբ հալչելը:
3. Խփելով լցրեք ժելատինը կաթնաշոռային կրեմի մեջ: Լցրեք աղանդերը ամանիկների մեջ և դրեք սառնարան՝ 2-3 ժամով:
Ընդամենը երեք քայլ և համեղ ու օգտակար աղանդերը պատրաստ է:
Աղբյուր` LADYNEWS.am Դիտվել է 10789 անգամ
Читать на русском
|