Կատարյալ նրբաբլիթներ, որոնք կստացվեն նույնիսկ սկսնակների մոտ
12.01.2016
Նրբաբլիթներ սիրում են բոլորը և թվում է, թե դրանք հեշտ է պատրաստել, բայց միայն այն դեպքում, երբ արդեն հմտացել ես: Անփորձների համար նրբաբլիթ պատրաստելը երբեմն դառնում է իրական փորձություն:
Ներկայացված բաղադրատոմսով նրբաբլիթները լինում են կատարյալ նույնիսկ սկսնակների մոտ: Դրանք հեշտ են պատրաստվում և արդյունքում ստացվում են նուրբ, բարակ նրբաբլիթներ: Եվ այս ամենը գաղտնի բաղադրիչի` օսլայի շնորհիվ:
Պատրաստման համար անհրաժեշտ են․
Եռման ջուր` մեկուկես բաժակ (300 մլ) Կաթ` մեկուկես բաժակ (300 մլ) Ալյուր` ¾ բաժակ Օսլա՝ ¾ բաժակ Ձու՝ 2 հատ Կարագ՝ մեկուկես ճաշի գդալ Շաքարավազ՝ մեկուկես ճաշի գդալ Աղ՝ կես թեյի գդալ Վանիլին։
Պատրաստման եղանակը․
Հարում ենք ձուն շաքարավազի հետ, այնուհետև ավելացնում աղ և վանիլին:
Շարունակելով հարել` ավելացնում եք կաթ և աստիճանաբար լցնում ալյուր և օսլա:
Այնուհետև, կրկին հարելով` ավելացնում եք հալեցրած կարագը և եռման ջուրը:
Խմորը պետք է թողնել 30 րոպե, որից հետո այն բարակ շերտով լցնում եք թավայի մեջ և թողնում երկու րոպե, ապա շրջում մյուս կողմը:
Ցանկության դեպքում նրբաբլիթները կարող եք պատրաստել մսով, սնկով կամ կաթնաշոռով: Կարող եք նաև նրբաբլիթների վրա լցնել մուրաբա և այդպես ուտել: Շատ համեղ է:
Բարի ախորժակ։
Աղբյուր՝ LADYNEWS.am Դիտվել է 10377 անգամ
Читать на русском
|