Համեղ «Կրիա»
05.03.2012
«Կրիան» կգերազանցի բոլոր արագությունները, եթե հայտնվի Ձեր հյուրասիրության սեղանին: Այս գունեղ, նաեւ շատ համեղ աղցանը կարող եք փորձել հենց առաջիկա տոներին:
4 ձու 150 գր հավի միս (ապխտած) 1 գլուխ սոխ 2 հատ խնձոր (ցանկալի է' թթու) 100 գ պանիր 150 գ ընկույզ հազարի տերևներ
Պատրաստման եղանակը.
Ափսեն զարդարել հազարի տերևներով, իսկ վրան հերթականությամբ ավելացնել հետևյալ շերտերը`
1-ին շերտ – ձվի սպիտակուց' քերիչով անցկացրած 2-րդ շերտ – մանր կտրտած ապխտած միս 3-րդ շերտ – մայոնեզ 4-րդ շերտ – օղակաձև կտրատած սոխ 5-րդ շերտ – քերիչով անցկացրած խնձոր 6-րդ շերտ – մայոնեզ 7-րդ շերտ – քերած պանիր 8-րդ շերտ – ձվի դեղնուց 9-րդ շերտ – մայոնեզ 10-րդ շերտ – մանրացրած ընկույզ
Մեկ ձվից պատրաստել «կրիայի գլխիկը»: «Ոտիկներ» պատրաստելու համար օգտագործել կիսած ընկույզներ: Մայոնեզով կրիայի մեջքին քառակուսիներ ստանալ: Վերջում կարելի է «կրիային» զարդարել օղակաձև կտրտած սոխով: Բարի ախորժակ
Դիտվել է 5706 անգամ
Читать на русском
|