Աղցան «Սալսա». արագ և քիչ կալորիականությամբ
13.03.2013
Որպեսզի ավելորդ կիլոգրամներ չհավաքեք գարնանը, այլ, պատրաստվելով ամռանը, էլ ավելի ուշադիր հետևեք Ձեր կազմվածքին, պետք է առանձնահատուկ ուշադրություն դարձնել սննդակարգին: Թեթև և հաճելի ընթրիք է առաջարկում LADYNEWS-ը:
Անհրաժեշտ է'
լոլիկ' 4 հատ,
սոխ' 1 հատ,
պղպեղ' 1 հատ,
սխտոր' 1հատ,
կանաչ սոխ' 3 ճյուղ,
մաղադանոս' մի քանի տերև,
լայմի կամ կիտրոնի հյութ,
ձիթապտղի յուղ' ½ ճ. գդալ,
աղ, սև պղպեղ:
Պատրաստման եղանակը.
Լոլիկը կտրեք խորանարդիկների: Մանր կտրատեք նաև սոխը: Պղպեղի միջից հեռացրեք սերմերը և մանր կտրատեք: Ճզմեք սխտորը: Կանաչ սոխը և մաղադանոսը մանր կտրատեք:
Տարայի մեջ խառնեք բաղադրիչները: Աղ և պղպեղ ցանեք, իսկ վերջում ավելացրեք ձեթն ու լավ խառնեք: Աղցանը պատրաստ է:
Աղբյուր` LADYNEWS.am Դիտվել է 4350 անգամ
|