Ինչպես «հարստացնել» տոմատի սոուսը. նոր համ` հին բաղադրատոմսին
06.03.2013
Տոմատի սոուսն իտալական ծագում ունի, բայց կարելի է՝ ասել շատերի կողմից սիրված է եւ կիրառելի է տարբեր երկրների խոհանոցներում: Սոուսն ունի պատրաստման ամենատարբեր եղանակները. LADYNEWS-ը Ձեզ է ներկայացնում պատրաստման ամենահաջողված եղանակն ու գաղտնիքները:
Սոուսի «հարստացման» գլխավոր բաղադրիչներն են սխտորը եւ կարմիր պղպեղը, հենց սրանց մեջ է համեղ սոուսի պատրաստման ամենամեծ գաղտնիքը: Պետք է թավայի մեջ տապակել սխտորը, հետո լցնել կարմիր պղպեղն ու տոմատի մածուկը: Այս ամենը շոգեխաշել եւ խառնել: Հրաշալի գաղափար է նաև մանր կտրատած կանաչի ավելացնելը: Այս սոուսով մատուցված ուտեստները նոր երանգներ կստանան: Իսկ եթե ուզում եք տոմատի մածուկը ևս ինքնուրույն պատրաստել, ապա շատ կարեւոր է ճիշտ ընտրել լոլիկն ու համեմունքները: Տոմատը պետք է լինի հյութեղ ու համեմված անհրաժեշտ համեմունքներով:
Աղբյուր` LADYNEWS.am Դիտվել է 6819 անգամ
|