Պասային կոտլետներ
12.02.2013
Շատերի մոտ պահքի շրջանն ասոցացվում է ոչ համեղ սնվելու հետ: Բայց սպասեք, ով է ասել, որ առողջարարը չի կարող լինել նաև համեղ: LADYNEWS-ը կհոգա ձեր պասային ճաշացանկի մասին …
Անհրաժեշտ մթերքներն են'
թարմ կաղամբ' 0.5 կգ,
սխտոր' 1 գլխիկ,
սոխ' ½ գլուխ,
մաղած ալյուր' ¼ բաժակ,
մաննիի փոշի' ¼ բաժակ,
սամիթ' մի քանի տերև,
պաքսիմատ,
բուսական յուղ,
աղ և համեմունքներ' ըստ ճաշակի:
Կաղամբը կտրատել և շոգեխաշել աղաջրի մեջ: Եփած կաղամբը անցկացնել քերիչի անցքերով: Սոխը մաքրել և անցկացնել քերիչի ամենամանր անցքերով: Սխտորը ճզմեք սխտորճզմիչով: Սամիթը լվացեք և մանր կտրատեք: Կաղամբը խառնեք սխտորի, սոխի և սամիթի հետ' ըստ ճաշակի ավելացնելով նաև համեմունքներ: Ավելացրեք նաև ալյուրն ու մաննիի փոշին: Լավ խառնեք: Ստացված զանգվածից փոքրիկ կոտլետներ ստացեք ձեռքերով: Թաթախեք դրանք պաքսիմատի մեջ և տապակեք երկու կողմերը բուսական յուղի մեջ: Բարի ախորժակ:
Աղբյուր` LADYNEWS.am Դիտվել է 11546 անգամ
|