Տաք աղցան «Չի-չի». պասային ուտեստ
24.01.2013
Պարզվում է, որ աղցանները նույնպես կարող են համեղ լինել տաք վիճակում: Այս աղցանի առավելությունն այն է, որ այն, լինելով պասային աղցան, միաժամանակ շատ հագեցնող է և համեղ:
Անհրաժեշտ է'
ոսպ' 1բաժակ,
գազար' 1հատ,
նեխուր,
կանաչ պղպեղ' 1հատ,
կանաչի,
ջիթապտղի յուղ' 50 գ,
աղ,
պղպեղ:
Ոսպի վրա ենք լցնում 2 բաժակ ջուր, դնում ենք կրակի վրա, եռ գալուց հետո ևս 15-20 րոպե եփում ենք:
Գազարը մաքրում ենք, կտրատում խոշոր ուղղանկյունների:
Կտրատում ենք նեխուրն ու կանաչ պղպեղը:
Տապակում ենք գազարը, պղպեղն ու նեխուրը:
Տաք ոսպը վերցնում ենք կրակի վրայից և մի փոքր հովացնում: Մանր կտրատում ենք կանաչին:
Տապակած բանջարեղենը խառնում ենք ոսպին, ավելացնում կանաչի:
Աղցանը մատուցել կիսատաք վիճակում:
Աղբյուր` LADYNEWS.am Դիտվել է 9002 անգամ
|