Սպիտակուցային նախաճաշ՝ «Ձմեռային տնակ»
24.02.2012
Իհարկե, կարելի «Ձմեռային տնակ»-ի բաղադրիչները վայելել նաեւ առանձին-առանձին, եթե ժամանակ չունեք: Բայց ավելի լավ է երեկոյան հոգալ, որ սովորական նախաճաշը առավոտյան ընտանիքի, հատկապես երեխաների համար զվարճանաքի վերածվի:
Անհրաժեշտ է՝
80 գ կաթնաշոռ 3 ճաշի գդալ թթվասեր 2 ճաշի գդալ շաքարավազ 5 հատ ուղղանկյունաձեւ թխվածքաբլիթ 1 հատ խողովակաձեւ թխվածքաբլիթ
Խառել թթվասերը, կաթնաշոռը եւ շաքարավազը: Լավ հարելով ստանալ միասեռ, ոչ ջրիկ զանգված:
Ափսեի մեջ լցնել մեկ ճաշի գդալ այդ խառնուրդից:
Վրան դնել մեկ թխվածքաբլիթ, այն ծածկել խառնուրդով, հետո՝ եւս մեկ թխվածքաբլիթ, եւ էլի խառնուրդի հաստ շերտ:
Երկու թխվածքաբլիթներով ստանալ «կտուրը», իսկ վրա լցնել «ձյուն»: Մուգ գույնի խողովակաձեւ թխվածքաբլիթի կտորներով ստանալ «պատուհաններ» եւ «ծխնելույզ»:
«Բակը» կարելի է զարդարել ձեռքի տակ եղած մրգերով:
Դիտվել է 5231 անգամ
|