Աղցան «Սյուզաննա»
05.01.2013
Ձմեռային սեղանին գարնանային թարմություն հաղորդելու ավելի լավ տարբերակ չեք գտնի, քան այս աղցանն է: Վիտամինառատ, թեթև ու շատ համեղ…
Հարկավոր է՝
նեխուր (քարաուզ)՝ փոքր կապ, 2 խնձոր (ցանկալի է՝ կանաչ), 1 կիտրոն, սոխ (ցանկալի է՝ կանաչ) մայոնեզ, աղ,
բուսական յուղ:
Մանր կտրատեք նեխուրը եւ կեղևից զատված խնձորը: Կիտրոնի կեղևից մի փոքր անցկացրեք քերիչով: Ապա կիտրոնից քամեք հյութը: Մանր կտրատեք նաև սոխը: Կտրատած բաղադրիչերը խառնեք իրար, ավելացրեք կիտրոնի հյութը (բացի հրաշալի համ հաղորդելուց, այն նաև թույլ չի տալիս, որ խնձորը սևանա), կեղևի քերուկը, աղ ավելացրեք՝ ըստ ճաշակի: Զանգվածը խառնեք բուսական յուղով և մայոնեզով:
Բարի ախորժակ
Աղբյուր` LADYNEWS.am Դիտվել է 9926 անգամ
|