Սնկով լցոնած նարինջ. Ձեր օրիգինալ ուտեստը տոնական սեղանին
27.12.2012
Մի վախեցեք Ամանորի սեղանին օրիգինալ ուտեստներ փորձարկելուց: LN-ն առաջարկում է ձեզ պատրաստել սնկով լցոնած այս նարինջները և անակնկալի բերել հյուրերին:
Նարինջ' 4 հատ,
շամպինիոն' 500 գ,
բուլղարական պղպեղ' 3 հատ,
պանիր,
մայոնեզ, մանանեխ:
Պատրաստման եղանակը.
Նարինջները լվանալ, կիսել երկու մասի: Կեղևից զգուշորեն առանձնացրեք միջուկը, կտրատեք: Իսկ նարնջի կեղևը այս աղցանի համար կդառնա օրիգինալ ափսե:
Սունկը կարող է լինել սառեցված, թարմ կամ պահածոյացված: Պետք է կտրատել այն երկարուկ կտորների, տապակել մինչև ոսկեգույն դառնալը, մի փոքր աղ ցանել վրան: Թողեք՝ հովանա:
Բուլղարական պղպեղը լվացեք, հանեք սերմերը, կտրատեք ոչ մեծ խորանարդիկների: Կարելի է տարբեր գույների պղպեղներ օգտագործել:
Պանիրը քերել քերիչի մեծ անցքերով: Բոլոր բաղադրիչները խառնել իրար, ավելացնել մայոնեզ և մանանեխ ըստ ճաշակի:
Պատրաստի աղցանը լցնում եք նարնջի կեղևի մեջ, կարող եք վրայից նաև քունջութ ցանել: Բարի ախորժակ:
Աղբյուր` LADYNEWS.am Դիտվել է 8336 անգամ
|