Իտալական տորթ` խուրմայով
29.10.2012
Ճիշտ ժամանակն է սննդակարգի մեջ մտցնելու այդքան օգտակար խուրման: Իտալական տորթի այս բաղադրատոմսը Ձեզ կօգնի հեշտությամբ համադրել օգտակարը հաճելիի ու գեղեցիկի հետ:
Անհրաժեշտ է`
խուրմա` 750 գ,
ալյուր` 200 գ,
սերուցքային կարագ` 75 գ,
շաքարավազ` 130 գ,
դառը շոկոլադ` 50 գ,
ձու` 2 հատ,
փխրեցուցիչ` 1տուփ,
կակաո` 20 գ,
կիտրոնի կեղև,
աղ:
Պատրաստման եղանակը.
Կարագը հարեք շաքարավազի հետ, ավելացրեք դեղնուցներն ու նորից հարեք:
Փխրեցուցիչի հետ խառնեք ալյուրն ու ավելացրեք զանգվածին:
Մաքրեք և փոքր-փոքր կտրատեք խուրման: Խուրման, կիտրոնի կեղևի քերվածքը, շոկոլադի փոքրիկ կտորները, կակաոն ավելացրեք ստացված մասսայն և լավ հարեք:
Լավ հարեք նաեւ սպիտակուցները և զգույշ խառնեք այն ստացված մասսայի հետ գդալով:
24 սմ տրամաչափով թավայի մեջ կարագ քսեք, ալյուր շաղ տվեք և վրան լցրեք ստացված զանգվածը: Դրեք տաք ջեռոցի մեջ (180՞) և թխեք 40 րոպե:
Համեղ տորթն արդեն պատրաստ է, զարդարեք այն և մատուցեք:
Աղյուր` LADYNEWS.am Դիտվել է 6508 անգամ
|