Տաք լավաշ` պանրով և բեկոնով. արագ եւ համեղ նախաճաշ
23.10.2012
Տաք և անուշահոտ նախաճաշ, եթե սառնարանում ունեք լավաշ, լոլիկ, բեկոն և պանիր:
Լավաշի շերտի վրա քսեք սերուցքային պանրի բարակ շերտ: Վրան լցրեք մանր կտրատած լոլիկի խորանարդիկներ:
Խորանարդիկների կտրատեք նաև բոկոնը, կանաչին: Քերիչով քերեք մի փոքր պանիր, և այս ամենն ավելացրեք լավաշի վրա:
Ռուլետի նման փաթաթեք և տեղադրեք ջեռոցում (200˚C):
Բարի ախորժակ:
Աղբյուր` LADYNEWS.am Դիտվել է 4498 անգամ
|