Կաղամբով աղցան «Աշնանային տերևաթափ»
07.09.2012
Ե'վ թթու, և' քաղցր բանջարեղենային աղցան: Թեթև, բայց միևնույն ժամանակ հագեցնող' շնորհիվ կաղամբի: Իդեալական է նրանց համար, ովքեր դիետա են պահում: Պատրաստվում է 15 րոպեում:
Անհրաժեշտ մթերքներն են' 1-2 գազար, 1 կանաչ բողկ, մաղադանոսի 6 ճյուղ, մեկ դեղին կամ կարմիր խնձոր, փոքրիկ կաղամբի ¼ մաս, 2 ճաշի գդալ բուսական յուղ, 1 ճաշի գդալ գինու քացախ, մի պտղունց բուրավետ սեւ պղպեղ, 0,5 թեյի գդալ աղ, ¼ թեյի գդալ շաքար:
Պատրաստման եղանակը. 1. Խառնեք քացախը, բուսական յուղը, աղը, շաքարն ու պղպեղը և առայժմ թողեք ստացված խառնուրդը հանգիստ: 2. Մանր կտրատեք կաղամբն ու լցրեք աղցանի մատուցման ափսեի մեջ: 3. Քերիչով անցկացրեք գազարը, բողկն ու խնձորը և խառնեք կաղամբի հետ: 4. Մանր կտրատեք կանաչին և նույնպես տեղափոխեք աղցանի մատուցման ափսեի մեջ: 5. Աղցանի վրա ավելացրեք նաև քացախի, յուղի, շաքարի, աղի ու պղպեղի խառնուրդը: Լավ խառնեք: Թողեք մի քանի րոպե, որ աղցանի ավելորդ հյութը քամվի:
Կարող եք մատուցել: Բարի ախորժակ!!!
Աղբյուր՝ LADYNEWS.am Դիտվել է 9589 անգամ
|