Սպագետին` լոլիկով սոուսով. իտալական ձեւով
29.08.2012
Շատ արագ եւ շատ համեղ… Սովորական սպագետին այս բաղադրատոմսով անմոռանալի կդարձնի Ձեր ընտանեկան ընթրիքը:
Հարկավոր է՝
իտալական սպագետի,
5-7 հատ հասած լոլիկ, 2 պճեղ սխտոր, 1 գլուխ սոխ, մաղադանոս (այլ կանաչիով մի փոխարինեք, ամբողջ յուրահատկությունը հաղորդում է հենց մաղադանոսը):
Անցնենք գործի…
Սոխը մանր կտրատում ենք եւ տապակում մինչեւ լավ կարմրելը:
Ավելացնում ենք կեղեւազատված եւ մանր կտրատած լոլիկը, լավ խառնում կրակի վրա: Փակում ենք կաթսայի բերանը եւ եփում մոտ յոթ րոպե: Ապա ավելացնել դարձյալ մանր կտրատած սխտորն ու մաղադանոսը: Լավ խառնել եւ վերցնել կրակից:
Մինչ այդ եփած եղեք սպագետին, որը մատուցեք այս սոուսով: Շատ համեղ է ստացվում:
Բարի ախորժակ
Աղբյուր՝ LADYNEWS.am
Դիտվել է 14720 անգամ
|