Կոկոսի փաթիլներով գնդիկներ. Ձեր էկզոտիկ խոհանոցը
30.06.2012
Չնայած որ այս գնդիկների պատրաստումը բավական դյուրին է, բայց համոզված եղեք՝ համի առումով ուտեստը զբաղեցնում է առաջին հորիզոնականներ: Այն ուղղակի բերանում հալչում է: Դե ինչ, հենց հիմա էլ անցեք պատրաստմանը և համոզվեք դրանում:
Հարկավոր է'
կոկոսի փաթիլներ՝ 2 տուփ, խտացրած կաթ՝ 2-4 ճ/գ:
Կոկոսի փաթիլների մի մասը լցնում եք ափսեի մեջ, վրան՝ խտացրած կաթը:
Սկսեք լավ խառնել, այնպես, որ փաթիլները պատվեն խտացրած կաթով: Փաթիլների մյուս մասը պահում եք գնդիկները մեջը գլորելու համար: Իսկ եթե ուզում եք տարբեր գույնի գնդիկներ ունենալ, ապա կարող եք սննդի ներկ օգտագործել կամ քուրքում:
Գնդիկները պատրաստեք ընկույզի մեծության: Կարող եք հենց նույն պահին վայելել Ձեր գլուխգործոցը կամ թողնել սառնարանում, մի քիչ սառչելուց հետո նոր մատուցել:
Ահա և վերջ: Բարի վայելք :) Դիտվել է 8727 անգամ
|