Համեմունքների «նորաձեւ» տուփ. ճաշի մեջ կանաչի չսիրողների համար
11.07.2012
Փոքրիկ այս տուփը, նախատեսված համեմունքների համար, անպայման պետք կգա խոհանոցում: Այն կօգնի համ ու հոտ հաղորդել արգանակին առանց խնդիր առաջացնելու. հետո կարող եք հատ-հատ հանել կանաչիները արգանակի միջից: Հասկանալով, թե որքան հարմար իր է սա, մտածում ես' ինչպե՞ս այն ավելի շուտ չէր հայտնաբերվել: Այս կաղապարի միտքը, թվում է, պետք է ծնվեր այն օրը, երբ մարդիկ որոշեցին կանաչեղենի համ հաղորդել արգանակին: Բայց արի ու տես, որ միտքը հղացել է բոլորովին վերջերս:
Տուփը ծակոտկեն է: Դրա մեջ պետք է պարզապես դնել ամենատարբեր համային երանգներով կանաչիներ, փակել տուփը ու գցել եռացող արգանակի մեջ: Այն չի վնասվում և չի հալվում, այլ միայն աննկատ համեմում է արգանակը: Ամենակարևորն այն է, որ դուք ազատվում եք արգանակի միջից կանաչիները հանելու՝ ձկնորսության նմանվող գործից: Ֆրանսերեն այս իրն ստացել է «infuseur a herbes» անունը, անգլերենում այն հնչում է որպես «spice tube», իսկ այ հայերեն անուն դեռևս չկա: Թերևս կարելի է նոր սպասքն անվանել պարզապես տուփ համեմունքների համար, իհարկե, այնքան պրակտիկ չէ, որքան անգլերեն տարբերակը, բայց նաև «tubo para infusion de las hierbas» չէ, ինչպես իսպաներենում :) Դիտվել է 4523 անգամ
|