Չիզքեյքն աղանդեր է, որը հիմնականում պատրաստվում է նուրբ սերուցքային պանրից, օրինակ՝ մասկարպոնեից, և տարբեր հավելումներից՝ շոկոլադից, հատապտուղներից, մրգերից: Ներկայացնում ենք ձեզ այս աղանդերի պատրաստման ամենահասանելի և ոչ թանկ բաղադրատոմսը:
Այն ստացվում է օդային, նուրբ և ոչինչով չի զիջում մասկարպոնեից պատրաստած չիզքեյքին:
2. Լցրեք խառնուրդը ջեռոցի ամանի մեջ, ձևավորեք բարձր պատեր և լավ սեղմեք: Դրեք սառնարան 40 րոպեով:
3. Տաք ջրով ամանի մեջ հալեցրեք կաթնային և սև շոկոլադները միասին և ավելացրեք 50 մլ սերուցք: Խառնեք մինչև համասեռ զանգված ստանալը և լցրեք քրեքերների վրա: Հավասարացրեք և կրկին դրեք սառնարանի մեջ՝ 40 րոպեով:
4. Այնուհետև շոկոլադե շերտի վրա լցրեք խտացրած կաթ, վրան դրեք մաքրած, կտրատած բանաները:
5. Բլենդերում հարեք կաթնաշոռը` մնացած սերուցքի հետ և լցրեք որպես վերին շերտ, վրան ցանելով կակաո-փոշի:
«Եվրատեսիլ 2024»-ում Հայաստանի պատվիրակ «Լադանիվա»-ն ելույթ կունենա մրցույթի երկրորդ կիսաեզրափակիչում` 8-րդ համարի ներքո: Մրցույթը տեղի կունենա մայիսի 7-ին, 9-ին և 11-ին Շվեդիայի Մալմյոյում: